Tribal Bizzare: Limbus

6. 4. 16

21. 5. 2016, Klub Gromka (Ljubljana), 21:00

4. 6. 2016, Klub Jedro (Medvode), 21:00

Ko si priznamo svoje strahove, se začne preobrazba. Kdaj se konča? Včasih obstanemo in se ujamemo v limbus... Tanka je meja med življenjem in smrtjo, med nebesi in peklom. Brez trpljenja, vendar tudi brez odrešenja...

poster

Vabljeni na predstavo Metamorphosa!

22. 3. 15

Skupina Tribal Bizzare z gosti
4. 4. 2015 ob 21h
Klub Gromka, Metelkova (Lj)
Vstopnina: 10 € na vhodu, rezervacij ni
poster fobia

Galerija

15. 2. 15

Na strani so posodobljene galerije, objavljamo pa tudi promocijske fotografije za prihajajočo predstavo Metamorphosa.

Natečaj

14. 2. 15

Tudi letos vas vabimo, da se nam pridružite pri soustvarjanju predstave! Več informacij na info@tribalbizzare.com.

Galerija

25. 4. 14

Fotografije z nastopov v aprilu si že lahko ogledate na naši spletni strani! Fotografi so zopet opravili odlično delo, za kar se jim lepo zahvaljujemo. Sledite nam lahko tudi na facebooku ali instagramu.

Fobia

23. 4. 14

Po uspešni premieri predstave Fobia v klubu Gromka na Metelkovi smo dočakale ponovitev v klubu Jedro v Medvodah. Povabili so nas tudi na 4. mednarodno tattoo konvencijo, ki se je odvijala v Ljubljani. Vaši odzivi so bili zelo pozitivni, tako da smo Bizzarke že polne novih idej :)

Hvala tudi vsem gostom, ki ste nam popestrili Fobio, in skupinama Street Creeps in Rise za afterparty. Fotografije z vseh predstav in nastopov si boste kmalu lahko ogledali na naši spletni strani!

Natečaj

18. 2. 14

letak

Večer temačnega tribal fusion plesa z gostujočimi umetniki
Tribal Bizzare: Fobia
5. 4. 2014, Klub Gromka, 19:00

Strah je votel, okrog ga pa nič ni, toda če se mu prepustimo, nas ohromi in pogoltne. Česa se pa vi bojite?

Predstavite se na odru z malo drugačno točko... ples, glasba, krajša dramska uprizoritev, performans,... Omejitev je nebo, navdih je bizarno in drugačno. Prijave za sodelovanje na predstavi Tribal Bizzare: Fobia zbiramo do 16. marca 2014 na info@tribalbizzare.com.

Prijave in informacije: info@tribalbizzare.com

Napoved

13. 2. 14

V naslednjem tednu bomo objavile natečaj za sodelovanje na predstavi Tribal Bizzare: Fobia, ki bo premierno uprizorjena 5. 4. 2014 v klubu Gromka na Metelkovi, Ljubljana. K sodelovanju ste vabljeni vsi plesalci, glasbeniki, igralci in drugi, ki vas zanima temnejša plat umetnosti. Spremljajte novičke in naš FB profil za informacije in prijave!

Slovenska verzija končana

5. 2. 14

Slovenska verzija je končana! Vabljeni k ogledu galerije, kjer lahko vidite promocijske fotografije za predstavo Fobia. Sledite nam lahko tudi na facebooku, instagramu, pinterestu in youtubu.

Nova spletna stran

4. 2. 14
Tribal Bizzare imamo čisto novo spletno stran! Zaenkrat si lahko preberete naše opise in pregledate fotografije z lanskih predstav, kmalu pa bomo dodale še galerijo s promocijskimi fotografijami za novo predstavo Fobia, ki jo boste lahko videli aprila v klubu Gromka na Metelkovi.